MIKOR MENJÜNK RUHÁT VÁSÁROLNI?

Habár a pocakja minden kismamának más tempóban fejlődik, a vásárlást nem érdemes túl sokáig halogatni.

Vannak kismamák, akiknek szinte már néhány hét után látványosan gömbölyödik a pocakjuk, mások meg szinte hónapokat kihúznak úgy, hogy szinte alig lehet észrevenni a várandósságuk.

Emiatt sokan úgy gondolják, hogy nem kell elkapkodni az új ruhatár összeállítását, csak amikor már tényleg semmi nem jön rájuk a régi darabok közül.

 

 

Azt azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a kényelem és a jó közérzet nem csak számodra, hanem a magzat számára is kiemelten fontos, ugyanis a szorongás, a stressz nem tesz jót a fejlődésének.

Ha nem akarsz több tízezer forintot költeni bővebb fazonok vásárlásra, - tudva azt, hogy néhány hónap múlva már úgysem fogod hordani őket - akkor akár barátnőktől is lehet kölcsönkérni néhány kismamaruhát, vagy turkálókban, baba-mama börzéken szétnézni a kínálat között. 

Az sem rossz megordás, ha párod pulóvereibe bújsz bele: ezeknek a mérete is valószínűleg megfelelő lesz számodra, illetve a partner illatának érzése boldogsághormonokat szabadíthat fel szervezetedbe.

Akárhogy is spórolsz, néhány csinos kismamaruhát minden várandós nőnek érdemes beszerezni: bármikor adódhat olyan helyzet, hogy hivatalos ügyeket kell intézned vagy fontos találkozón kell részt venned, és ilyenkor nem mutatna túl jól, ha XXL-es férfi pólókban mutatkozol.

 

HIRDETÉS
MINDEN AMI SZÜLETETT ANYUKA
EGYÜTT TÖLTÖTT IDŐ
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS
SPORT & MOZGÁS
SZÉPSÉGTIPPEK
KARRIER
KIKAPCSOLÓDÁS
RANDI TIPPEK
SZERELEM & SZEX
IGAZ TÖRTÉNETEK
Iratkozzon FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Csatlakozz hozzánk!