KIVEL MENJEK A SZÜLŐSZOBÁRA?

A szülőszobára való készülődés ideje alatt egyre gyakrabban merülhet fel a kérdés: kivel menjek szülni?

Apás szülés

Nagyszerű dolognak tartják, ha a születés csodáját a pár együtt élheti meg. Annak érdekében, hogy gördülékenyen menjen az apás szülés szükséges felkészíteni a párodat a szülésre! Tanuljátok meg közösen a helyes légzéstechnikát és együtt járjatok az ultrahang és szívhang vizsgálatokra. Beszélgessetek a szülészorvossal együtt, hogy párod is felkészülhessen és a szülőszobán hasznossá tehesse magát! Ne ess pánikba akkor sem, ha egy munkahely, vagy külföldi távollét megakadályoz titeket abban, hogy együtt éljétek meg a baba születése pillanatát

 

Édesanyával, anyóssal szülni

 

A születendő gyermek nagymamái szinte ugyanolyan izgalomban vannak, mint a kismama! Édesanyád vagy anyósod nagy segítség lehet a számodra, ugyanis ők már kiismerték magukat a szülőszobában. Ha jól ismernek, valószínűleg nagyon sokat tudnak segíteni a vajúdás alatt. Ha úgy érzed nem tökéletes a viszonyotok, vagy erősen kritikusak veled szemben, nem feltétlenül jó ötlet ha elkísérnek.

Testvérrel szülni

Ha nővéreddel vagy húgoddal mennél a szülőszobára, biztosan jó döntést hozol. Bármilyen furcsa, de a Testvéred tud rólad szinte a legtöbbet a világon. Pontosan tudja, mivel idegesít fel, de azt is, mivel nyugtat meg Téged. Az, hogy szavak nélkül is megértitek egymást, nagy hasznodra válhat, ha hosszas vajúdás elé nézel.

 

Bárki is lesz melletted a nagy napon, kívánunk neked komplikációmentes, boldog szülésélményt!

HIRDETÉS
MINDEN AMI SZÜLETETT ANYUKA
EGYÜTT TÖLTÖTT IDŐ
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS
SPORT & MOZGÁS
SZÉPSÉGTIPPEK
KARRIER
KIKAPCSOLÓDÁS
RANDI TIPPEK
SZERELEM & SZEX
IGAZ TÖRTÉNETEK
Iratkozzon FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Csatlakozz hozzánk!