AGGODALMAK BESZOKTATÁS ELŐTT

Nem minden esetben tesz jót, ha túl korán kezdünk el pánikolni, a bölcsőde előtt.

Még szopizik

Hihetetlennek tűnik ugyan, de a szopizó babák el tudják fogadni, hogy a bölcsődében nincs rá lehetőség. Pontosan ez az oka annak, hogy nincs szükség a leszoktatásra. Ebben a korban már tökéletesen meg tudják különböztetni egymástól azokat a helyzeteket, ahol van szopi és azokat, ahol nincs. Az altatás miatt sem kell aggódnotok, el fog tudni aludni a baba szopi nélkül is. Segíthet neki, ha egy kabalaállatka alszik majd mellette a bölcsődében.

 

Nem marad el senkivel 

Mielőtt a bölcsődébe megy a gyermeked kezd el hozzá szokatni, hogy néha más vigyáz rá. Próbáld meg bevezetni, hogy néha 1-1 napot amikor a nagyszüleinél van ott is alszik.

 

Félénk 

Néhány gyerkőc nagyon félénk ebben a korban, elbújik anya szoknyája mögé, nehezen oldódik fel. Jót tesz, ha néha elmentek közösen más gyerekek közé, társaságba, játszótérre, hogy szokja a gyerekeket.

 

Válogatós

Aggódásra semmi ok, ugyanis a gyermek tudja, hogy otthon az anyukájától úgyis a kedven csemegéjét fogja kapni, ha nem ízlik neki az étel. A bölcsiben nincs alkudozás, ezért valószínűleg a gyermeked ott azt is meg fogja enni, amire otthon azt mondja, hogy nem szereti.

 

Nem alszik napközben 

Nincsen semmi vész, az egész napos játék valószínűleg úgy el fogja fárasztani a csemetéd, hogy hamarabb fog elaludni, mint bármikor ez előtt. 

 

Kívánom, hogy legyen türelmed, és ha kitartó vagy minden a lehető legjobban fog működni!

 

HIRDETÉS
MINDEN AMI SZÜLETETT ANYUKA
EGYÜTT TÖLTÖTT IDŐ
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS
SPORT & MOZGÁS
SZÉPSÉGTIPPEK
KARRIER
KIKAPCSOLÓDÁS
RANDI TIPPEK
SZERELEM & SZEX
IGAZ TÖRTÉNETEK
Iratkozzon FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Csatlakozz hozzánk!