ADVENTI NAPTÁR ÖTLETEK

Készítsünk együtt adventi naptárat gyermekeinkkel, hogy ők is átérezzék az ünnep varázsát.

 

Ha szeretnéd megkönnyíteni mind a gyerkőc, mind a magad dolgát, akkor készítsetek közösen adventi naptárat! Ajánlunk néhány egyszerű megoldást, amit biztosan meg tudtok csinálni. Már az elkészítés is remek közös program, hát még a várakozás!

Három nagyon egyszerű, de ötletes naptárat szeretnék megmutatni.

Pohárból készült naptár

Papír vagy műanyag (akár kiürült, elmosott tejfölös, kefires pohár is remekül megteszi) pohárkákból is készíthetsz meglepetést. A poharakat vond be különböző mintájú csomagolópapírral, belsejüket béleld ki színes selyem vagy krepp papírral. Függeszd fel őket szalagra, vagy sorakoztasd fel őket a polcon, ablakpárkányon.

A rénszarvas ábrázatú naptárhoz a barna színű csomagolópapírral bevont pohárkákra ragassz szemeket (ezeket hobbi szaküzletekben tudod beszerezni), piros filcből ragassz orrot, barna filcből szarvacskákat. A pohár két oldalát lyukaszd ki, fűzz bele szalagot, és ezeknél fogva akaszd fel őket egy zsinórra.

Wc papír gurigából készült naptár      

Itt az idő, hogy a látszólag nem sok mindenre jó vécépapír gurigákat, illetve a konyhai papírtörlő gurigáját (ezeket felvághatod kisebb-nagyobb méretűre is) hasznos célra fordítsd.  Öltöztesd őket szaloncukornak – persze előtte ne felejtsd el belecsempészni az ajándékot -  tekerd körbe színes csomagolópapírral, és számozd be őket.

Gurigából kis csomag – Roppant minimalista és gyors megoldás ez a szintén gurigából készített naptár. A gurigákat lapítsd le, töltsd meg a meglepetésekkel, és mint egy miniatűr csomagot, kösd át piros dekorszalaggal. A guriga csomagokat ragaszd fel egy nagy kartonlapra.

Üres gyufásdoboz

Szinte minden háztartásban akad üres gyufás skatulya. A kisebb-nagyobb gyufásdobozt burkold be méretre vágott karácsonyi mintájú csomagolópapírral (jó lehetőség, hogy hasznosítsd a maradék csomagolópapírokat). Használj különböző mintájú papírt, így bohókásabb összhatást érsz el.

HIRDETÉS
MINDEN AMI SZÜLETETT ANYUKA
EGYÜTT TÖLTÖTT IDŐ
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS
SPORT & MOZGÁS
SZÉPSÉGTIPPEK
KARRIER
KIKAPCSOLÓDÁS
RANDI TIPPEK
SZERELEM & SZEX
IGAZ TÖRTÉNETEK
Iratkozzon FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Csatlakozz hozzánk!