A KISMAMA RUHATÁRA

Minden nő szeret szépen, divatosan öltözködni, és ez várandósan sem változik. Ma már a kismamaruhák széles kínálata áll rendelkezésünkre.

Egy nő számára rendkívül nehéz hónapokra félretenni a rövid, szűk, testhezálló, igazi nőies stílusú darabokat, és ruhatárát lecserélni bő fazonú, sportosabb holmikra. Várandóságunk alatt alapvetően ugyananzok vagyunk, csak kicsit gömbölydedebben. Fontos, hogy öltözködésünk ilyenkor is tükrözze személyiségünket stílusunkat. Pocakunk kerekedése óhatatlanul is arra ösztönöz, hogy előbb utóbb bevásárló körútra kell indulnod, hiszen te is beléptél a kismamák táborába. Nem szabad, hogy terebélyességed nyomasztóan hasson rád. Hiszen terhes vagy, nem kövér! Ez a világ egyik legszebb és legtermészetesebb dolga! Meglátod, hogy mennyire kivirult, életteli leszel.

Állandóan divatosan öltöztetni egy olyan testet, amely kéthetetnte változik, nagy kihívás. De ne felejtsd el, ebben az esetben kényelmed fontosabb, mint a divat!

Kényes kérdés, de annál fontosabb: fehérnemű. A túlságosan szoros, műszálas bugyik egyáltalán nem előnyösek. Kaphatóak nagyon jó minőségű kismamambugyik, külön betéttel a has számára, melyek vonala nem látszik a ruha alatt, hiszen ez is egy fő szempont.

 

 

 A magassarkú lecserélése

A kismama nem hordhat magassarkú cipőt, mert rendkívül káros a gerincnek. Fontos, hogy lábbelinket lecseréljük laposabb és biztonságosabb sarokra. 

Előnyösebb számodra, ha ruházatod  természetes anyagokból készült, mint például a len, vagy a pamut, hiszen a kismama bőre sokkal érzékenyebb, a műszálas anyagok bőrirritációt, kiütéseket okozhatnak. A természetes anyagok jobban áteresztik a levegőt, mint a szintetikus szálak.

Sokan azt gondolják, hogy a terhesség egyet jelent a mindent elfedő, zsákszerű ruhadarabokkal. Azonban hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy domborodó idomaink mennyire kívánatossá tesznek párunk számára. A kisebb mellű nők áldásos időszaka ez. Dekoltázsodat nem kell rejtegetned, hangsúlyozd nőiességed!

 Nadrágprobléma

Gömbölyödő pocakunk miatt terhességünk alatt folyamatosan változnak méretetink, így célszerű, ha a szoknyából és nadrágból egyaránt a gumis fazonokat válasszuk, így nem kell állandóan lecsérlni ruhadarabjainkat. Másik megoldás lehet a gumipánt amit a nadrág és szoknya cipzárrészébe lehet varratni, így hasunknak pár centivel nagyobb hely marad. A terhesfarmerek ma már nagyon praktikusak, a gumírozott betétek az oldalzsebnél vannak, így semmi sem nyomja a hasat elől. Télen-nyáron alkalmasak mindennapos viselésre.

 

HIRDETÉS
MINDEN AMI SZÜLETETT ANYUKA
EGYÜTT TÖLTÖTT IDŐ
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS
SPORT & MOZGÁS
SZÉPSÉGTIPPEK
KARRIER
KIKAPCSOLÓDÁS
RANDI TIPPEK
SZERELEM & SZEX
IGAZ TÖRTÉNETEK
Iratkozzon FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Csatlakozz hozzánk!