A HELYES ÉLETMÓD IS SEGÍTHETI A BABA ÉRKEZÉSÉT!

Babát tervezni komoly döntés, ám a családalapításra készülő párok sajnos egyre többször szembesülnek nehézségekkel.

 

A fogantatás nehézségeinek számos oka lehet: a túlzott szénhidrátfogyasztásból adódó magas inzulinszint, amely a meddőség gyakori okának számító policisztás ovárium-szindróma (PCOS) egyik jellemzője is ugyanúgy rontja az esélyeket, mint a stressz, a kialvatlanság, vagy a mozgásszegény életmód. Ezek a tényezők a hormonháztartást is befolyásolják.

A megfelelő tápanyagok azonban segíthetnek az egyensúly megteremtésében. A szakértők szerint a legfontosabb a “négy T”, vagyis a természetes alapanyagok, a tápanyagokban gazdag ételek, a tudatosság és a megfelelő testsúly. A fehér lisztet és a cukrot érdemes kerülni, jót tesz viszont a fehérjében és vitaminokban gazdag ételek rendszeres fogyasztása, a mozgás, valamint a stressz kerülése.

Az eddigi tapasztalatok szerint a mio-inozit tartalmú étrendkiegészítők is támogathatják a fogantatást. Az inozit és származékai számos ételben megtalálhatók: gyümölcsök (grapefruit, sárgadinnye), zöldségfélék (bab), magvak (mandula, dió).

Ez az anyag fontos szerepet játszik a biológiai rendszerekben, többek között a szénhidrát-anyagcserében.

A Gynositol étrend-kiegészítő készítmény egyik alapanyaga ez a vegyület, a másik pedig a babatervezők számára szintén ajánlott folsav, amely részt vesz a vérképzésben, az aminosavak és nukleinsavak anyagcseréjében, továbbá hozzájárul az egészséges magzati fejlődéshez. Elsődleges forrásai a leveles zöldségek, máj és az élesztő, de napi pótlása is ajánlott. 

A készítmény olyan hölgyeknek javasolható, akiknél fokozott mio-inozit és folsav bevitelre van szükség.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!

Csiki Judit

Fizetett hirdetés

HIRDETÉS
MINDEN AMI SZÜLETETT ANYUKA
EGYÜTT TÖLTÖTT IDŐ
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS
SPORT & MOZGÁS
SZÉPSÉGTIPPEK
KARRIER
KIKAPCSOLÓDÁS
RANDI TIPPEK
SZERELEM & SZEX
IGAZ TÖRTÉNETEK
Iratkozzon FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Csatlakozz hozzánk!