5 PROGRAM PÜNKÖSDRE A GYEREKEKKEL

Ha még te sem tudod merre menjetek a családdal a hosszú hétvégén, ne aggódj, itt találsz programokat kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Lesz palacsintafesztivál, török kori múltidézés, de nem maradhatnak el a lovagi és fegyverbemutatók sem. És hát, el ne felejtsük, hogy kezdődik a szezon a Balatonnál, úgyhogy választék van bőven, mi most ezekből mutatunk ötöt. 

 

Pákozdi Sárkányeresztő Találkozó - május 19-20. 

Idén már 28. alkalommal rendezik meg Pákozdon a sárkányeresztő találkozó, mely tökéletes programnak ígérkezik azoknak, akik a nyugalmat és a természet közelségét keresik. A helyszín a település határában lévő Sárkánydomb, ahol mindenkit várnak, aki szeretne sárkányt eregetni. Szombat délelőtt lesz egy közös kirándulás az ingókövekhez, délután pedig az íjászkodással próbálkozhatnak meg a gyerekek és

 

 

 

 

Miénk a vár! - május 19-21. 

Izgalmas történelmi programokra számíthat az, aki a hétvégén ellátogat a városligeti Vajdahunyadvárba. A Magyar Történelmi Társulat és a Magyar Mezőgazdasági Múzeum rendezvényén fegyverbemutatók, hagyományőrző és kézműves programok, lovagi játék, honvédségi bemutató, játszóház és bábszínház is várja a kicsiket és nagyokat.

 

 

Pünkösdi Szezonnyitó Siófokon - május 19-21. 

A hosszú hétvégét várhatóan sokan töltik majd a Balatonnál, ahol Siófokon szezonnyitó programokkal várják a látogatókat. Szombaton délelőtt a város főteréről lovas huszárokkal, néptáncosokkal és oldtimerekkel indul a felvonulás a Nagystrandra. Itt egész napos vízi roadshow lesz a Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület közreműködésével, a bátrabbak pedig a sárkányhajót is kipróbálhatják.

 

Szolnoki Palacsintafesztivál - május 18-20. 

Szolnokon páratlan környezetben, a Széchenyi Parkerdő területén található NEFAG erdei játszótéren és vadasparkban tartják immár 3. alkalommal a palacsinafesztivált Lesz vadasparki állatetetés, palacsintasütő verseny, számos gyerekkoncert, bábszínház, hangszerkészítő foglalkozás, játszóház és irányított kerékpártúra is. 

 

 

Tatai Patara - május 18-20. 

Egyenesen a török korba csöppenhetnek azok, akik hétvégén tatára látogatnak A Tatai vár lábánál felelevenítik az 1597-es ostrom eseményeit, lesz lovasbemutató, katonazenekari fesztivál és táncház - mintegy 400 néptáncos részvételével. A vásári forgatagban mutatványosok és tűzzsonglőrök szórakoztatják majd a látogatókat, a gyerekeket pedig Mátyás királyt idéző mesékkel, kézműves foglalkozásokkal várják az Öreg-tó partján.

Dívány

 

 

 

 

 

HIRDETÉS
MINDEN AMI SZÜLETETT ANYUKA
EGYÜTT TÖLTÖTT IDŐ
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS
SPORT & MOZGÁS
SZÉPSÉGTIPPEK
KARRIER
KIKAPCSOLÓDÁS
RANDI TIPPEK
SZERELEM & SZEX
IGAZ TÖRTÉNETEK
Iratkozzon FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Csatlakozz hozzánk!